Videó és reklámfilm készítés

Kis- és középvállalkozók számára készítünk céges promo videókat, de, ha szeretnél Magadról egy bemutatkozó kisfilmet, ebben is tudok segíteni!

Ahogy a Főoldalon is említettem, évek óta TV műsorokat készítek, így lényegében ez a fő profilom, ehhez értek a legjobban, ezt csinálom a legrégebben.

Számtalan videót vágtam már a gyerekfilmtől a felnőtt filmekig, szinte mindent kipróbáltam.
Ha egyszer összeadnánk az eddig megvágott anyagaim hosszát, hetekig folyamatosan lehetne őket nézni! 😀
 
Amit a legeslegjobban szeretek, és, ami a legközelebb áll hozzám az a kisfilm-készítés!
Reklámok, kampányok, videóklippek.
 

Nincs is annál jobb, mint mikor egy elképzelésed a szemed láttára megelevenedik!

 
A kezdeti ötleteléstől a forgatókönyvíráson át, a forgatás komplett leszervezéséig (technikai háttér, jelmezek, kellékek, casting, …), majd a felvétel: operatőrködés, világítás, hangtechnika, stb. Végül az egész utómunkája: digitalizálás, groupolás, vágás, effektezés, feliratozás, hangkeverés, fényelés.
Hogy ez így túl sok 1 embernek? Igen.
Meg lehet-e csinálni? IGEN! 🙂
Weboldalakra készülő videók esetében abszolút működőképes így is a dolog! Erre néhány példa itt:
 
Aki dolgozott már egyedül, az tudja milyen embert próbáló feladat minden munkafázisban maximálisan helytállni.
Az “egyszemélyes stáb” szép és jó, de eléggé fárasztó tud lenni.
Éppen ezért a feladat nagyságától függően mostanában inkább már egy ministábbal (vagyis a kis csapatommal) dolgozom együtt, így növelve az ODU Stúdió hatékonyságát. Ez azt jelenti, hogy ilyenkor 2-en, 3-an (vagy még többen is) dolgozunk egy adott projecten.

Ők mind profi televíziós és reklámfilmes szakemberek. Régi kollégák, barátok, olyanok, akik a sok év alatt bizonyítottak, és akiknek a szaktudásában teljes mértékben megbízom. Most az ODU Stúdióban kamatoztatjuk a megszerzett tudásunkat, tapasztalatunkat, amire a sok éves médiában eltöltött éveink alatt szert tettünk.

Nagyon szeretek forgatni, de olyakor az is elő szokott fordulni, hogy én nem megyek ki valami miatt, hanem “csak” kitalálom, rendezem és utána a vágóasztalon összerakom a filmeket.

A videós, filmes és utómunka árak minden esetben a megrendelt project méretétől, bonyolultságától függnek és egyedi elbírálást igényelnek!

Sokszor érdemes szakértőt is bevonni a témába, ha az adott project megkívánja: pl. fordítót, történészt, sminkest, stylistot, fodrászt…
Ezek mind plusz költségek, viszont az elkészült mű értékét növelik, emiatt mindenképpen javaslom!
 

Mozgó grafikai, arculati elemek (pl. főcím, névinzertek, popupok) készítése is teljesen egyedi árképzést igényel, nem mindegy hogy egy egyszerűbb felúszó névinzertről van szó, vagy egy bonyolult, forgatással egybekötött szpot elkészítéséről. 

 

  ÁRAJÁNLATÉRT VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT:
 
+3650/118-16-
csilla@hubbsala.hu